GODIŠNJA REVIZIJA BIRAČKE LISTE


Obavještava se nacionalna zajednica u Hrvatskoj da će godišnja revizija biračkih lista trajati od 15. studenog 2020. do 14. prosinca 2020.

 


EU pozdravlja sporazum o miru i pomirdbi u Maliju parafiran u Alžiru

ALŽIR – nedjelja, 2. ožujka 2015. (APS) : Europska unija (UE) pozdravila je u nedjelju parafiranje sporazuma o miru i pomirdbi u Maliju u Alžiru.


Atentati u Parizu : Alžir snažno osuđuje "barbarske" napade u Parizu

ALŽIR – subota, 14. studenog 2015. (APS) - Alžir je u subotu snažno osudio "kukavičke" i "barbarske" napade koji su se dogodili u petak u glavnom gradu Francuske, nazivajući ih "pravim zločinom protiv čovječnosti".


Malijska kriza : malijski dionici parafiraju sporazum o miru

ALŽIR – nedjelja, 1. ožujka 2015. (APS) : Malijski dionici u dijalogu za rješavanje krize u sjevernoj regiji Malija potpisali su u nedjelju u Alžiru sporazum o miru i pomirdbi pod nadzorom međunarodnog posredništva, kojim predsjeda Alžir u svojstvu vođe, prenio je jedan novinar iz APS-a.


Kvalitativni razvoj u odnosima između Alžira i NATO-a

BRUXELLES – srijeda, 4. ožujka 2015. (APS) : Zadnjih nekoliko godina zabilježen je « kvalitativni » razvoj u odnosima između Alžira i NATO-a, izjavio je u utorak u Bruxellesu jedan dužnosnik Organizacije Sjevernoatlantskog ugovora (NATO-a), opisujući rezultate ove suradnje « pozitivnima ».


Alžir najsnažnije osuđuje teroristički napad na policijsku akademiju u Sani

Alžir – Četvrtak, 08. siječnja 2015. (APS) : Alžir je najsnažnije osudio teroristički napad na policijsku akademiju u Sani, koji se dogodio u srijedu, objavljeno je u četvrtak, u dopisu  Ministarstva vanjskih poslova.